Certificări

IFS

Standardele IFS (International Food Standards) sunt standarde uniforme aplicabile în domeniul alimentar, pentru produse și servicii. Acestea garantează că societățile certificate IFS produc un produs sau oferă un serviciu care este în conformitate cu specificațiile clienților, în timp ce în mod continuu lucrează la îmbunătățiri ale procesului.

În 2007, compania Carniprod a obţinut certificatul de conformitate IFS, nivel superior, care a continuat în 2008 cu nivelul de bază. În 2009 şi 2010 certificarea acestui sistem a fost obţinută pentru nivel superior pe o versiune revizuită a acestui standard. Nivelul superior a fost menținut şi în urma auditurilor din 2015 şi 2016.

ISO 14001-2005

De la publicarea sa în 1996, mai mult de 150.000 de organizații la nivel mondial au un sistem de management implementat si certificat in conformitate cu ISO 14001.

În anul 2006, Carniprod a fost certificată de către prestigioasa firmă germană DQS pentru sistemul integrat de management compus din: sistemul de management al calităţii, sistemul de management de mediu şi sistemul de management al siguranţei alimentului.

ISO 9001-2008

Mai mult de un milion de companii certificate din lume folosesc notabilul standard ISO 9001 ca un instrument pentru gestionarea și organizarea propriei companii, precum şi pentru continua îmbunătățire a performanțelor acesteia. Standardul conține cerințe aplicabile pe plan internațional pentru calitatea produselor, serviciilor și dezvoltare.

Sistemul de management al calității unei organizaţii funcționează eficient atunci când au fost definite obiective corporative clare. Atingerea acestor obiective trebuie să se reflecte în rezultate măsurabile - pe baza unor indicatori cheie semnificativi care rezultă din procese eficiente și transparente. Cea mai bună dovadă a capacității calității unei organizații este dată de îmbunătățirea continuă a rezultatelor sale.