DESPRE NOI

Cine suntem

Carniprod, societate comercială cu capital integral privat, a fost înființată în anul 1993, de către cinci asociați, iar acum este cunoscută la nivel național, datorită preparatelor unice din carne, realizate după rețete originale, folosind în producție doar carne de porc obținută în complexul zootehnic propriu.

De la procesele de creştere şi îngrăşare a porcilor, la procesele specifice agriculturii şi de prepare a hranei pentru animale şi până la procesele de fabricaţie a produselor din carne, Carniprod a demonstrat un devotament invariabil pentru calitate.

Compania a crescut constant și susținut, iar astăzi este cunoscută la nivel naţional pentru produsele din carne de o calitate excepţională, ocupând primul loc în topul naţional al unităţilor procesatoare de carne, atât pentru calitatea produselor, cât şi pentru nivelul vânzărilor în decursul celor peste 20 ani de funcţionare.

Datorită managementului modern performanţele economico - financiare ale societăţii au urmat o traiectorie crescătoare, iar în prezent, compania doreşte extinderea pieţei de desfacere în ţări din Uniunea Europeană, cum ar fi Italia, Spania şi Anglia.