10 MOTIVE

10 motive sa încerci tot ce e mai bun

Satisfacția clientului nostru va fi întotdeauna o prioritate pentru noi. De aceea, dorim să îți oferim de fiecare dată cele mai bune produse din carne. Iată câteva informații importante despre produsele Carniprod, 10 motive să încerci tot ce e mai bun!

1

100% produs românesc

Suntem o companie românească cu peste 20 ani experienţă, iar produsele noastre pregătite la Tulcea, cu multă pasiune şi după reţete originale proprii, conţin materie primă produsă în complexul zootehnic propriu.

2

Calitate excepțională

Compania este cunoscută la nivel naţional pentru produsele din carne de o calitate excepţională, fapt dovedit atât de părerile clienţilor noştri dar şi de investiţiile în modernizarea fluxului de procesare a cărnii şi sistemul integrat de management certificat.

3

Gust natural și tradițional intens

Reţetele originale pe care le folosim cu rigurozitate şi le transmitem cu grijă mai departe, dar şi carnea din producţie proprie dau produselor noastre un gust unic, natural şi intens. Noi spunem că este „gustul care te provoacă”.

4

Produse sănătoase

Produsele noastre sunt realizate fără MDM (carne separată mecanic), fără glutamat de sodiu, fără amidon şi cu adaosuri tehnologice minime de aditivi, numai din sortimentele care nu pot fi total evitate.

5

Producție proprie

Creştem, hrănim şi îngrijim cu mare atenţie animalele din complexul zootehnic propriu, deoarece ele reprezintă materia primă pentru produsele Carniprod.

6

Conţinut redus de grăsime

Porcii crescuţi în ferma noastră fac parte din rasa TOPIGS, o rasă de carne cu un strat foarte mic de grăsime.

7

Prospețime

Propria rețea de distribuție și comercializare ne ajută să aducem produsele proaspete, din fabrică direct în magazine şi apoi pe masa clienţilor noştri.

8

Certificări internaționale

Carniprod deţine numeroase certificări internaţionale care atestă calitatea excepţională a produselor sale şi acordă în continuare o importanţă sporită menţinerii unui sistem de management al siguranţei alimentului, conform celor mai moderne standarde internaţionale şi în concordanţă cu normele de igienă sanitar-veterinare.

9

Amplă şi apetisantă varietate de produse

Alături de gama extinsă de produse deja consacrate - cârnaţii cabanos, parizerul, salamul de vară Clip uscat, cremwurştii de pasăre şi cei de porc, varietăţile de şunci - compania lansează constant noutăți apetisante pentru clienţii săi.

10

Raport avantajos calitate/preț

Este prioritatea noastră să le oferim clienţilor Carniprod cel mai bun preţ pentru cele mai bune preparate din carne.