Noutăţi - Degustă tot ce e mai nou!

La Carniprod ne propunem să aducem mereu noi produse din carne pe masa ta. Vino şi tu acum în magazin şi degustă gratuit tot ce e mai nou!

Fleică cu cimbru

Un deliciu al măcelăriei noastre, condimentat cu arome fine de cimbru, un strop de sare și câteva arome care țin de meșteșugul maestrului nostru măcelar, fleica de porc afumată nu are cum să lipsească din cămara unui român neaoș. Este un aliment perfect pentru un mic dejun energizant, așa cum ne place nouă să mâncăm înainte de o zi de muncă. Poate fi mâncată crudă, dar merge de minune și într-o papară galbenă cu ouă proaspete de casă. De asemenea, este perfectă de „luat în traistă” și mâncată la loc de popas, în mijlocul naturii după câteva ore de umblătură.

Cârnaţi cu cimbru

Un mix de condimente dominat de cimbru pus abil într-un amestec de carne proaspătă de porc sunt puse în maț. Încep deja să semene cu niște cârnați delicioși. Apoi, această formă cilindrică interesantă este bine înăbușită, iar apoi „aruncată” în afumătoare pentru acel plus de savoare pe care numai afumătorile tradiționale știu să îl dea. Am ales cimbrul pentru calitățile sale aromatice, calități care se îmbină perfect cu gustul cărnii știind să-i dea exact acea notă de savoare care face din acest produs o gustare tradițională cu o telemea proaspătă și roșii fragede, poate chiar și undeva la iarbă verde.

Cârnaţi Dobrogeni

Aromele tradiționale ale satului dobrogean se regăsesc în acest produs recreat în vremurile moderne după o rețetă transmisă din generație în generație. Farmecul satului dobrogean este dat și de mezelurile delicioase pe care le prepară prin meșteșugul măcelăriei. Carnea proaspătă de porc este măcinată, condimentată după gustul fin al maestrului măcelar, după care se îmbracă în membrană naturală de porc. Odată ce produsul este format, se fierbe al foc mic pentru ca aromele să se întrepătrundă. Până la desăvârșirea gustului final, preparatul se odihnește la fum exact atât cât este nevoie pentru primi acea notă finală de aromă care îl face inconfundabil

VREAU SĂ LE DEGUST VREAU SĂ VĂD TOATE PRODUSELE